Recensies

Debbie Dhillon - Zwangerschapsshoot en Newbornshoot

Ik heb meerdere shoots met Kelly gehad, en ben heel blij met de eind resultaten! Ze heeft heel veel geduld met newborn baby's wat een super relaxed gevoel geeft tijdens het shooten. Ze luistert goed naar je wensen. Dus Kelly is zeker een aanrader om mee te shooten!!

Doortje van Leeuwen - Zwangerschapsshoot met gezin

Flexibel, meedenkend, secuur en snel! Onze zoon gaf Kelly gelijk een high five en voelde zich op zijn gemak. Heel erg blij met het resultaat.

Jop Iris en Jay - Familieshoot

Een prettige fotograaf! Zij maakte spelende wijs foto’s van ons als gezin en zoontje (6jaar). Zij wist goed wat ze wilde, zij had zich goed voorbereid! Het zijn super foto’s geworden, wij zijn er erg blij mee! Zeker voor herhaling vatbaar!

Rowan Strooper - Zwangerschapsshoot gezin

 

Afgelopen september met 29 weken een hele mooie zwangerschaps shoot gedaan bij Kelly. We zijn erg blij met het resultaat! Begin november verwachten wij de kleine, dan komt Kelly voor de newborn shoot. We wachten met spanning af.

Kelly Bodenstaff - Gezinsfoto's, zoontje bijna 2 jaar

We wouden heel graag wat verschillende foto's een paar samen maar in de hoofdrol ons zoontje en zijn 2e verjaardag. Niks was te gek en Kelly stond overal open voor. Toen we aan kwamen op het strand bedacht Liam opeens dat hij bang was voor zand. Wat een uitdaging een kind dat alleen maar boos kijkt en overal nee op zegt. Kelly was super relaxed en nam overal de tijd voor. Spelender wijs zijn er toch wat leuke foto's uit gekomen. In het bos was een groter succes. Kelly heeft alles uit de kast getrokken om een glimlach op onze peuter puber te krijgen. Het resultaat mag er wezen!