You are loved ☆

Baby’s en kinderen € 135,-

  • 45 min-2 uur fotograferen.

  • Verschillende samenstellingen (verschillende outfits).

  • Foto's van de kind(eren) en (indien gewenst) foto's samen met de papa en mama

  • Je ontvangt minimaal 25 foto’s na bewerking in hoge resolutie (kleur en zwart wit).

  • Foto’s worden verstuurd via WeTransfer. Indien gewenst: mogelijkheid op USB stick.

  • Mijn reiskosten zijn 0,19 cent per kilometer. De eerste 20 km vanaf Alkmaar zijn gratis.

Er hoeft geen speciale gelegenheid te zijn om jullie trots vast te leggen op de foto, de tijd gaat zo snel en voor je het weet zijn ze groot.

Ik werk niet vanuit een studio maar altijd op locatie. De locatie kan binnen zijn (bij mij thuis, bij jullie thuis, of in een andere gekozen ruimte) maar natuurlijk ook buiten (duin/bos, strand, of een andere gave buitenlocatie naar keuze).

De kledingkeuze tijdens de shoot is helemaal naar eigen invulling en wensen, natuurlijk wil ik mee denken wanneer je hier zelf niet uit komt, maar alles is mogelijk en mag.

 

Op de dag van de fotoshoot ontvang je van mij een factuur, deze kun je contant voldoen of binnen 10 dagen overmaken. Foto’s worden altijd verstuurd na betaling. Foto’s ontvang je binnen 5 dagen na de shoot (indien betaling binnen is).

Interesse in mooie foto’s van uw kind(eren)? Neem vrijblijvend contact met mij op zodat we jullie ideeën en wensen kunnen bespreken. Je kunt mij mailen, bellen of appen. Hopelijk tot ziens!

*Ik gebruik de foto's vaak voor mijn portfolio op de site en op Instagram en Facebook, indien dit niet gewenst is hoor ik dat graag!